Zuiver voor je gezondheid

De Natural and Organic Awards Europe 2016 is toegekend aan de 100% Organic Scandinavian Rainbow Trout oil van Viridian.

Viridian is absoluut trots op de erkenning die de bijzondere introductie hiermee krijgt. De 100% Organic Scandinavian Rainbow Trout oil is eerste gecertificeerd biologische visolie in de wereld.

De in Denemarken geproduceerde visolie is het bijproduct van duurzame consumptievis en wordt binnen enkele uren na de vangst gewonnen in afwezigheid van zuurstof. De olie is van nature vrij van enige vorm van verontreiniging en zware metalen en hoeft daarom niet geraffineerd te worden. 

De visolie is een waardevolle aanvulling op de voeding en bevat het gehele spectrum vetzuren met een zeer hoog gehalte zuivere DHA (370 mg) en EPA (150 mg).

Over smaak valt te twisten, maar dat is met de Rainbow Trout oil niet nodig. De olie heeft een zeer aangename smaak door de toevoeging van biologische citrusolie en rozemarijn extract.

De 100% Organic Scandinavian Rainbow Trout oil laat zien waar Viridian als merk voor staat: een combinatie van duurzaamheid, zuiverheid en een 100% natuurlijke bijdrage aan de voeding.

top