Zuiver voor je gezondheid

 

Magnesium Taurate
Goed voor de werking van spieren zoals je hart en voor de ondersteuning van je energie.

Cardio Multi
Een multi met hart voor je hart. Met vitaminen, mineralen, fytonutriënten, vitamine K2* (als MK-7) uit natto, vitamine D3 uit korstmos, vitamine B12 in twee actieve vormen en krachtige anti-oxidanten zoals granaatappel, co-enzym Q10, knoflook en selenium.

Potassium (Kalium) Magnesium Citrate Powder
De goed opneembare vorm van kalium die helpt om je normale bloeddruk in stand te houden. Je kunt het poeder gemakkelijk mengen met water, sap of een shake.

Curcumin Co-Q10
Een populaire combinatie die vaak wordt gebruikt naast medicatie; de krachtige anti-oxidanten curcumine en co-enzym Q10 mét MCT uit kokosolie.

Scandinavian Rainbow Trout Oil
Biologische visolie met een hoog gehalte zuivere omega-3 vetzuren EPA en DHA die een gunstige invloed hebben op het hart**.

Aronia & Cacao Frappé Powder
De smakelijke Super Food Mix met aronia bes en onbewerkte biologische cacao, die van nature rijk is aan flavanolen***, helpen om de bloedvaten elastisch te houden. Meng het poeder met je favoriete melk.

Vitamine K2*
De zuivere vorm uit gefermenteerde soja (natto) in een basis van alfalfa, spirulina en bosbes.

'With a healthy heart the beat goes on...'


* Voor vitamine K2 geldt de waarschuwing om deze niet te gebruiken in combinatie met coumarinederivaten. ** Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA. *** Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 200 mg flavanolen uit cacao.

N.B. De Cardio Multi is niet genotificeerd in België.

top