La pureté pour votre santé

Viridikid voor kids - puur en zuiver

Gezondheid is het allerbelangrijkst, zéker als het om je kinderen gaat. Daarom zorg je voor een goed voedingspatroon met kleurrijke groenten en fruit, volkorenproducten, zo min mogelijk toevoegingen zoals zoet- en kleurstoffen, eten jullie regelmatig vis én zorg je voor gezonde tussendoortjes. Goede voeding draagt bij aan de groei, een gezond lichaam en helpt de hersenen te ontwikkelen. In de kindertijd wordt de basis gelegd voor de toekomst. Helaas werken de kids niet altijd mee. Ze lusten niet alles wat je ze voorschotelt, willen geen groente, weigeren om fruit te eten, besteden hun zakgeld aan snoep en hebben liever een glas frisdrank dan versgeperste jus. En… eerlijk is eerlijk, zelf kom je ook wel eens tijd te kort om weer een verantwoorde maaltijd op tafel te zetten.

Een keer wat minder gezond kan natuurlijk best. Maar wil je er zeker van zijn dat de kinderen toch voldoende goede vitaminen en mineralen binnen krijgen? Vul de voeding dan aan met een supplement.
Dat kan tijdelijk, of elke dag. Met Viridikid supplementen voeg je op een simpele én zuivere wijze iets extra’s toe.

Viridikid Multivitamin & Mineral
Viridikid Multi is een pure combinatie van 26 vitaminen, mineralen en andere belangrijke voedingsstoffen in goed opneembare vormen. Viridikid Multi bevat geen suiker, zoetstoffen, bindmiddelen of andere ‘nasties’. 
• Vegan vitamine D3
• Niet-zure vitamine C
• IJzer in natuurlijke vorm

Viridikid Multi geeft ondersteuning aan groei1,tanden en botten2, weerstand3, energie4, geheugen5 en concentratie5.

Viridikid Vitamin D
Extra vitamine D is nodig voor alle kinderen tot 4 jaar. De Gezondheidsraad adviseert om elke dag 10 microgram te geven. Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem en is van belang voor de opbouw van sterke botten. Voor voldoende vitamine D zijn we afhankelijk van de zon. De UV-straling zorgt ervoor dat we vitamine D aanmaken. Kids met een getinte of donkere huid, kids die liever binnen- dan buiten spelen of sowieso niet veel in de zon komen, kunnen ook vaak aanvulling gebruiken. Viridikid Vitamin D is een zuivere, vegan vorm van vitamine D afkomstig van korstmos.
• Druppelvorm, met pipet
• Natuurlijke sinaasappelsmaak
• Vanille- en sinaasappelsmaak
• Kan met voeding worden gemengd

Organic Viridikid Omega-3 Oil
Het loont om als ouders goed de labels van producten te lezen. Te vaak blijkt dat het ‘gezonde aanbod’ veel suiker, zout, kleur-, geur-, smaakstoffen en slechte vetten bevat. Over die vetten bestaan veel misverstanden. Vaak worden vetten vermeden, om gewichtstoename te vermijden. Vetten zijn echter, naast koolhydraten en eiwitten, belangrijk voor de energie. Organic Viridikid Omega-3 Oil is een mix van verschillende zuivere biologische oliën en samengesteld als dagelijkse aanvulling op de voeding. De olie kan puur met een lepel worden ingenomen, maar kan ook gemengd worden met bijvoorbeeld een smoothie of voeding.

1. Jodium 2. Calcium, vitamine D 3. Vitamine C, Vitamine D, zink 4.Vitamine B1, B2, B12, ijzer 5. IJzer, jodium, zink

top