Zuiver voor je gezondheid

Viridian biedt de meest zuivere producten. Aan de producten in plantaardige capsules worden hoogstens wat vulstoffen toegevoegd, omdat een capsule met bijvoorbeeld slechts 200 μg chroom anders heel leeg oogt. De vulstoffen die gebruikt worden zijn ook puur natuur en bestaan vrijwel altijd uit (een combinatie van) alfalfa, spirulina en bosbes. Een 100% natuurlijke bijdrage aan je lichaam dus.

Als het mogelijk is - en mits voldaan wordt aan alle kwaliteitseisen - kiest Viridian voor biologische grondstoffen. Viridian heeft bijvoorbeeld een compleet biologische kruidenlijn, tincturen en biologische huidverzorgingsproducten.

Viridian neemt een koppositie in als het gaat om biologische voedingssupplementen. Alles bij elkaar opgeteld zijn er nu bijna 100 biologische Viridian producten beschikbaar.

Biologisch voedingsconcentraat

Om het energie niveau te ondersteunen kun je je voeding (en die van de overige gezinsleden) aanvullen met een biologisch voeding- en kruidenconcentraat: Liquid Iron.  

Viridian Liquid Iron is rijk in ijzer, B-vitaminen en vitamine C en bevat daarnaast ingrediënten zoals biologische glycerine, biologisch acerola sap, biologische brandnetel en paardebloem blad thee en biologische Seagreens arctic wrack (Ascophyllum nodosum) zeewier, op smaak gebracht met biologische honing en sinaasappelolie.

top