Zuiver voor je gezondheid

In de herfst kan onze weerstand vaak wel een oppepper gebruiken. Viridian heeft 5 herfst favorieten op een rij gezet. Zuiver voor je gezondheid.

Vitamine D3 2000 IU (50 μg) - het zonnetje in huis

Vitamine D maak je aan in je huid, onder invloed van UV-stralen uit zonlicht. In de herfst en winter schijnt de zon minder fel waardoor we vitamine D niet goed kunnen aanmaken, terwijl we deze juist zo hard nodig hebben voor onze weerstand. Viridian heeft een zuivere, veganistische vitamine D3, afkomstig uit korstmos. Deze bijzondere combinatie van een schimmel en een alg vormt op natuurlijke wijze vitamine D3 uit zonlicht, in de goed opneembare vorm cholecalciferol. Viridian vitamine D3 2000 IU bevat 50 μg vitamine D3 per plantaardige capsule.
Gebruiksadvies: 1 plantaardige capsule dagelijks

Lees meer...

Echinacea druppels – ondersteunen je weerstand

Echinacea is het bekendste kruid voor de weerstand. Je hebt er het meeste baat bij als je dit kruid uitsluitend gebruikt op de momenten dat je iets extra’s nodig hebt.
Viridian echinacea in druppelvorm is een krachtige, biologisch gecertificeerde tinctuur op basis van graanalcohol, water en de héle planten van twee echinacea variëteiten.
De tinctuur bevat een hoog gehalte werkstoffen; 1 ml tinctuur komt overeen
met maar liefst 480 mg verse plant.
Gebruiksadvies: meng 2 tot 3 keer per dag 15-30 druppels in een beetje water of sap

Lees meer...

Elderberry spray - verzacht je keel

Als het weer op je stem of keel slaat dan kun je wel wat verzachting gebruiken. Viridian heeft hiervoor een spray met uitsluitend biologische ingrediënten zoals vlierbes, heemstwortel en aloë vera sap, aangevuld met de befaamde, helende biologische Manuca honing uit Nieuw Zeeland, van de beste kwaliteit (AMF 10+). In combinatie zorgen deze zuivere, zorgvuldig geteelde ingrediënten voor een rustige en schone keel.
Gebruiksadvies: neem 3 tot 4 keer per dag een aantal sprays direct in de mond

Lees meer...

Calendula & hypericum balsem – houdt je huid soepel

Als je huid wat ruw en schraal wordt, kan calendula & hypericum balsem 1e hulp bieden en het herstellend vermogen van je huid ondersteunen. De biologische, 100% natuurlijke balsem is gemaakt op basis van bijenwas en sheaboter, waardoor de balsem goed smeerbaar is en de werkstoffen uit de kruiden goed opgenomen kunnen worden. De calendula (goudsbloem) en hypericum (sint janskruid) zorgen voor
een kalmerende en verzorgende werking. Voor de geur en conservering zijn lavendel en
rozemarijn toegevoegd.
Gebruiksadvies: Wrijf de balsem tussen je handpalmen tot een vloeibare emulsie voordat je de balsem op je huid aanbrengt.

Lees meer...

Ester-C® - vitamine C met superkracht

Vitamine C is de bekendste vitamine voor de weerstand. Omdat we deze vitamine
zelf niet kunnen aanmaken moeten we vitamine C uit voeding zoals groente en fruit halen, of innemen als supplement.Als je extra behoefte hebt aan vitamine C en een hogere dosering wilt gebruiken,kun je het beste kiezen voor Ester-C®. Dit is extra krachtige vitamine C die sneller wordt opgenomen, langer actief blijft en niet zuur is. Viridian Ester-C® heeft het patent van Zila Nutraceuticals en is verkrijgbaar in 550 mg en 950 mg per plantaardige capsule.
Gebruiksadvies: 1-3 plantaardige capsules dagelijks

Lees meer...


 

top