Zuiver voor je gezondheid

Je zwangerschap is een bijzondere periode...

Juist nu let je extra op je leefstijl en je voeding. Eet je altijd al gezond en gevarieerd? Dan hoef je tijdens je zwangerschap niet zo veel aan te passen. Denk in elk geval wel aan het advies van de Gezondheidsraad om extra foliumzuur en vitamine D in te nemen. Dit is voor alle zwangeren belangrijk. Een tekort aan foliumzuur in de eerste periode van de zwangerschap verhoogt het risico op een neurale-buisdefect, waarbij de wervelkolom of de schedel niet volledig sluiten. Vitamine D zorgt ervoor dat calcium goed opgenomen wordt; belangrijk voor de vorming van de botten. Ook wordt aangeraden om voldoende goede omega-3 vetzuren, vooral DHA in te nemen. Deze vetten helpen de ontwikkeling van de hersenen. En vergeet zink en ijzer niet; belangrijke bouwstoffen voor je kindje, maar ook voor jou!

Viridian heeft verschillende zuivere producten. Op maat ontwikkeld, voor deze bijzondere periode in jouw leven.

Pregnancy Omega Oil - Smakelijke aanvulling van goede vetten

Zuivere Omega 3, 6 en 9 vetzuren van 1e koude persing uit plantaardige bronnen zoals biologische avocado, gouden lijnzaad en hennepzaad. Je kunt deze DHA-rijke olie toevoegen aan een salade of smoothie, los innemen of door je voeding mengen. Gebruik de olie koud, dan blijven de waardevolle stoffen actief.
Meer informatie...

Pregnancy Complex - Multivitamine

Een natuurlijke multi met een gebalanceerde aanvulling van de vitaminen en mineralen die tijdens je zwangerschap zo belangrijk zijn. Deze zuivere multi bevat onder andere 400 μg foliumzuur per dagdosering, niet-zure vitamine C, ijzer dat maagvriendelijk en niet stoppend is en zink in een vorm die je goed kunt opnemen.
Meer informatie...

Tip: Neem Pregnancy Complex in met Pregnancy Omega Oil. De olie zorgt ervoor dat je voedingsstoffen uit de multi nog beter opneemt.

Synerbio Mother & Baby probiotica - De gezonde start

Met inname van Synerbio probiotica poeder kun je al tijdens je zwangerschap beginnen, voor jezelf én voor je kindje. Synerbio bevat Lactobacillus rhamnosus GG; de best gedocumenteerde bacteriestam voor moeders en zuigelingen, aangevuld met prebiotica.
Meer informatie...

Vitamine D - Uit biologische en uit veganistische bronnen

Viridian heeft vitamine D in verschillende varianten zoals biologische vitamine D uit paddenstoelen en veganistische vitamine D3 uit korstmos. In capsule- en druppelvorm.
Meer informatie...

Tip: Vis bevat de goede vetzuren (EPA en DHA). Eet je liever geen vis? Kies dan voor veganistische EPA/DHA uit duurzame zeealgen en Europese chiazaadolie.

Organic Liquid Iron - Voor je energie niveau

Een bron van ijzer met B-vitaminen, vitamine C en andere voedingsstoffen uit biologische bronnen, zoals acerola sap, brandnetel en Seagreens arctic wrack zeewier. Liquid Iron is heerlijk zoet van smaak door biologische honing en kun je puur innemen of mengen met voeding zoals yoghurt.
Meer informatie...

Heb jij een Viridian zwangerschapsproduct gekocht? Dan hebben wij voor jou een kado!
Klik hier voor meer informatie.

top